ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η επιτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός. Από την ίδρυσή της το 1994, στόχος της JOINTCARE ΕΠΕ, είναι η παροχή προηγμένης χειρουργικής τεχνολογίας.Κινητήρια δύναμή της οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας που με συνέπεια και υπευθυνότητα είναι στην διάθεση των ιατρών 24/7, με πληροφορίες για την χρήση των ορθοπαιδικών εμφυτευμάτων και των εξειδικευμένων εργαλείων για τις ανάλογες επεμβάσεις.
Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη: Αναζητούμε, Βρίσκουμε και Παρέχουμε στους πελάτες μας εναλλακτικές λύσεις για τον εξοπλισμό, τις συσκευές και τα αναλώσιμα που χρειάζονται. Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα δεν πρέπει να διακυβεύεται και για το λόγο αυτό από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε εταιρείες όπως οι : GROUPE LEPINE – ΓΑΛΛΙΑ (Αρθροπλαστικές ισχίου, γόνατος, μικρών αρθρώσεων, οστεοσύνθεση),3S ORTHO – ΓΑΛΛΙΑ (Αρθροπλαστικές ώμου, μικρών αρθρώσεων, ήλοι βραχιονίου), LARS – ΓΑΛΛΙΑ (Συνθετικοί σύνδεσμοι) και SCAFFDEX – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Βιοαπορροφήσιμα εμφυτεύματα μικρών αρθρώσεων) καθώς επίσης και εταιρείες που συνεργαζόμαστε όπως οι: BST – ΙΣΠΑΝΙΑ (Οστικά μοσχεύματα ανθρώπινης προέλευσης), TEKNIMED – ΓΑΛΛΙΑ (Συνθετικά οστικά μοσχεύματα), TECRES – ΙΤΑΛΙΑ (Spacer τσιμέντου για αναθεωρήσεις), DEBx – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Αφυδατωτικός παράγοντας καθαρισμού μολυσμένων πληγών, χρόνιων ελκών).
Ο σκοπός μας έγκειται στο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν, να βελτιώσουν και να εφαρμόσουν τη χειρουργική τους τεχνική εξασφαλίζοντας το άριστο αποτέλεσμα για τον ασθενή. Αυτή η φιλοσοφία μας ώθησε προς τα εμπρός, κέρδισε την εμπιστοσύνη δεκάδων πελατών πανελλαδικά τους οποίους ευχαριστούμε και καλούμε νέους να έρθουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι για να κάνουμε την διαφορά.

Learn more...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Learn more...

HEALTHCARE PROFESSIONALS

OUR NEWS

All articles
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ